30.10.2012

    Talokeskus tarjoaa joustavaa, mutta haastavaa työtä

    Talokeskus: Mika LindroosMika Lindroos, 25, diplomityöntekijä: ”Työn vaativuus on kasvanut sopivasti projektien myötä.” 

    Minulle oli aina selvää, että haluan opiskella Tampereen teknillisessä yliopistossa ja haettuani pääsin opiskelemaan rakennustekniikkaa.

    Talokeskuksen palveluksessa aloitin syksyllä 2010. Ratkaisevinta oli, että pystyisin tekemään kahden vuoden kuluttua diplomityöni yrityksessä. Diplomityöni käsittelee Talokeskuksen liiketoiminnan kehittämistä ja sitä, miten voisimme tarjota vieläkin parempia kokemuksia asiakkaillemme.

    Mielestäni Talokeskuksen kiinteistönylläpito- ja ratkaisupalvelut tarjosivat juuri osaamistani vastaavaan työn, sillä toimin rakennustuotannon ja -talouden sekä korjausrakentamisen parissa. Työpaikkaa valitessani tiesin myös pystyväni työskentelemään joustavasti opintojeni ohella, hyvin eduin.

    Talokeskuksessa työskentely on monipuolista ja työyhteisössämme on valtavasti erilaisia osaajia. Työn vaativuus on kasvanut sopivasti projektien myötä. Täällä työntekijöihin luotetaan niin paljon, että hyvin hoidetun homman jälkeen saa vieläkin vastuullisemman projektin itselleen.

    Työskennellessäni yrityksessä ammatillinen osaamiseni, toimintaympäristön hallinta, projektien johtamistaito, verkosto-osaamiseni sekä vuorovaikutustaitoni ovat kehittyneet valtavasti. Työnkuvaani kuuluu erilaiset tarkastuspalvelut, rakennesuunnittelu, rakennuttaminen ja kohteista vastaaminen. Tärkeimmät työvälineeni ovat mittalaitteet ja tietokone.

    Suomen Talokeskus Oy on kiinteistöjen korjausrakentamiseen, ylläpitoon ja energianhallintaan sekä kiinteistöjen tiedonhallintaan erikoistunut vuonna 1923 perustettu insinööritoimisto.

    Yhdessä tytäryhtiön, Agenteq Solutions Oy:n kanssa, työllistämme noin 180 henkeä. Tytäryhtiömme on kiinteistötoimialalle ohjelmistoja kehittävä yritys, jonka päätuote, Tampuuri, on Suomen markkinajohtaja.

    Talokeskuksella on merkittävä rooli Tampuurin sisällön tuottamisessa.

    www.talokeskus.fi

    Teksti: Virvamaria Toikka
    Kuva: Johanna Kannasmaa.

    Share: